SPARTHERM

24.05.2013 10:55

Díky dlouhé tradici výroby krbových vložek se firma Spartherm může pochlubit opravdu širokým sortimentem. Vložky jsou vyrobeny z kvalitní oceli, která je chráněna šamotem moderního vzhledu. V nabídce je vše, co dnešní trh vyžaduje – mnoho rozměrů rovných, rohových, třístranných či průhledových dvířek, teplovodní technika, vložky určené do kachlových kamen i pasivních domů. Všechny vložky mají externí přívod vzduchu a splňují přísné normy Evropské unie pro ekologii. Regulace hoření je vždy jednoduše a efektivně řešená. Firma Spartherm se vyznačuje kvalitním zpracováním, vysokou účinností, dlouhou životností, inovacemi a čistým designem.

Lineární produktová řada je důkazem množství inovací. Bere v úvahu mezinárodní designové standardy i moderní evropské architektonické trendy.

Spartherm krbové vložky zastupují řady různých verzí. Kladou důraz nejen na nejnovější technologie spalování, ale také na optimální využití energie.

Nabízíme vám dostatek prostoru pro navrhování krbu svých snů. Patentovaná SoftClose technologieposkytuje pohodlí a celoživotní potěšení z vaší krbové vložky.

Šamotová vystýlka

Velice důležitá je pro správnou funkci krbové vložky a pro zachování čistého hoření teplota v topeništi. Díky vloženým šamotům, které se nahřejí na vysoké teploty, je v krbových vložkách Spartherm vysoká spalovací teplota. Hoření tak vypadá mimořádně čistě a krásně.

Popelník

V krbových vložkách Spartherm je pod litinovým roštem ukryt prostorný popelník usnadňující údržbu krbu.

Studená klička

Součástí každé krbové vložky je centrální regulace procesu hoření pomocí jednoho ovládacího prvku. Aby byla regulace pro uživatele pohodlnější, tak součástí každé vložky je klička, jež se na ovládací prvek nasazuje.

Externí přívod vzduchu

Krbové vložky Spartherm mají všechny zajištěn přívod vzduchu z exteriéru. Na některé modely je ještě potřebné nakoupit redukci pro připojení potrubí s externím vzduchem. Pro veškeré krbové vložky Spartherm je průměr přívodu vzduchu 150 mm.

 

Zpět

Vyhledávání

Krby Dvořák kamnářství

Krby